QUE DIUEN ELS NÚMEROS DE L’EVOLUCIÓ DEL CORONAVIRUS AL REINO DE ESPAÑA?

L’investigador Oriol Mitjà Villar (Arenys de Munt, 23 de juny de 1980), que dirigeix el primer assaig clínic contra el coronavirus 2019 al país, diu que l’estat espanyol només ha diagnosticat el 5% dels casos reals de la Covid-19. És a dir, segons les seves estimacions, a l’estat hi ha unes 560.000 persones infectades.


Mitjà contraposa l’actuació espanyola amb la d’Alemanya, que de seguida va començar a fer la prova per a detectar el virus en tothom qui presentava símptomes lleus.

D’aquesta manera han detectat el 69% dels casos i han evitat una propagació descontrolada del virus.

Llegia un article de EL ESPAÑOL , signat per Ignasi Jorro Costa, en el que es qualifica a l’ Oriol Mitjà Villar, com “el médico-héroe del independentismo catalán”

El tal Ignasi Jorro Costa, sembla com la inefable Cristina Pardo Virto (Pamplona, 5 de juliol de 1977) que no tenen per dir-ho de forma políticament correcta, gaire ‘bona fama’ en l’àmbit del periodisme.
https://elitetaxi.taxi/la-bazofia-del-periodismo-llega-a-la-cuspide-a-traves-de-cronica-global/

Per desgràcia per a la ciutadania, les previsions de l’ Oriol Mitjà Villar, es van fent realitat.

Està clar que calien – i calen – més proves diagnostiques

Està clar que això de que qualsevol pugui tenir veu – el bon Déu, fins a dotar d’aquesta habilitat algunes especies d’ocells – és una gran desgràcia en termes de vides humanes.

Està clar, que aquesta ‘imprevisió’ els sortirà de franc als seus responsables.

Si calgués triar entre l’ Oriol Mitjà Villar, i persones com l’ Ignasi Jorro Costa, la Cristina Pardo Virto, i alguns més que us estalvio, la decisió no fora difícil, oi?.

Deixa un comentari