LA III GUERRA MUNDIAL

Vladímir Vladímirovich Putin  ( Leningrado, RSFS de Rússia, Unión Soviètica, 7 d’octubre de 1952) el 24 de febrer del 2022 inicia la invasió d’Ucraïna. Comptava – com així va ser, que la Comunitat Internacional, com feia a la II Guerra Mundial  – s’abstingués d’intervenir directament

Volodímir Oleksándrovich Zelenski (Krivói Rog, RSS de Ucrania, URSS; 25 de enero de 1978), pensava – erròniament – que els  països  que es diuen “democràcies” li farien costat.

La guerra permetria el ràpid enriquiment de les empreses relacionades amb els combustibles, les matèries primeres, la producció d’energia, la fabricació d’armament,…,  i un empobriment sever de bona part dels treballadors dels primer món.

L’hivern del 2022 tant la població d’Ucraïna, com la de les regions limítrofes de la U.R.S.S patirien fortíssimes restriccions en els subministraments dels serveis públics.  Les dades de mortaldat en un i altre bàndol eren elevadíssimes.

Les empreses relacionades amb els combustibles, les matèries primeres, la producció d’energia, la fabricació d’armament,.., feien el seu “agost”.

Tot feia pensar que l’àmbit territorial del conflicte s’estendria durant l’any 2023

Deixa un comentari