Guimerà molt aviat a Street View

Durant el tot el dia d’ahir es va estar fent la gravació de tots el carrers i interiors de diferents llocs d’interés del poble (Església de -Santa Maria, Torre de guaita i el seu entorn, Capella de Sant Esteve, Museu, Santuari de la Bovera, Monestir de Vallsanta, cellers de cal Minguella, cal Aiguadé, cal Pinxo Vell, cal Biel, cal Manseta, cal Bellerinc, l’entrada de cal Rosich, l’antiga carnisseria de cal Biel, l’espai museistic de de cal Ulldebou i l’obrador de cal Francesc, a fi de que un cop processada la gravació i incorporada la informació al servidor de Google Maps es puguin visualitzar a Street View.

Aquest estiu ja es podrà fer un recorregut per tot el poble i amb la possibilitat de poder entrar dins dels llocs que hem esmentat. També s’incorporaran a la web guimera.info  dins de “Guimerà pas a pas” a l’apartat “Fer Turisme a Guimerà” un enllaç a cada punt de visita recomanada per tal de que aquest es pugui visualitzar a 360º. Reciprocament, fisicament a Guimerà, a cada punt de visita recomanada, l’Ajuntament de Guimerà hi posarà una placa amb un codi QR per tal de que mitjançant el mòbil el visitant pugui tenir la informació que hi ha a guimera.info de lo que està veient.

Ha estat un llarg projecte de guimera.info pel que es van iniciar les gestions amb Google ara fa un any i que hem tirant endavant gràcies al support del Patronat de Turisme (Ara Lleida) i a la eficaç gestió del Miquel Parramon (técnic oficial de Google a Lleida) sense qui no hagués estat possible fer-ho en tan poc temps ni amb tanta qualitat. Vagi des d’aqui el nostre agraïment al director del Patronat de Turisme de Lleida Sr. Juli Alegre i al seu equip i al Sr. Miquel Parramon.

Associació Guimera.info

 Comparteix la publicació: