Edicions de guimera.info

Llibres

Guimerà i el Mercat Medieval
Llibre editat l’any 2004 en motiu dels 10 anys de Mercat Medieval de Guimerà.

Guimerà i el Retaule de Ramon de Mur
Llibre editat l’any 2011. Inclou tot el que sabem del Retaule de Guimerà.

Guimerà i Vallsanta
Llibre editat l’any 2016 amb tota la informació del que sabem del monestir. A la primera part hi ha una completa guia per visitar Guimerà. 

33 Històries de Guimerà
Llibre editat l’any 2021 amb un recull de les històries publicades al nostre blog “Històries de la història de Guimerà”. 

Portes Velles
Llibre editat conjuntament amb el Grup de Recerques de les Terres de Ponent l’any 2022 amb motiu del centenari del naixement de Guillem Viladot. Es una obra pendent de publicar des de fa més de vint anys on els textos de Guillem Viladot van acompanyats de dibuixos del Joan Duch.

Audiovisuals

La Vila de Guimerà
DVD Editat l’any 2006 per la sala d’audiovisuals del Museu de Guimerà amb l’objectiu de donar al espectador una visió completa del poble de Guimerà en 11 minuts.

El Retaule de Guimerà
DVD didàctic editat l’any 2006 com a part del projecte de reproducció del Retaule. Es pot veure a la sala d’audiovuisuals del Museu de Guimerà. Duració: 10 minuts.

La reproducció del Retaule de Guimerà 
Editat l’any 2006 com a part del projecte de Reproducció del Retaule. No està comentat degut a motius de protecció de la tècnica emprada.Duració: 8 minuts.

Les portes velles de Guimerà
DVD editat l’any 2005 amb un seguit d’expressions molt de les nostres contrades escrites per Guillem Viladot poc abans de la seva mort. Van acompanyades de dibuixos de Joan Duch i Xavier Roselló hi posa la veu. Duració: 10 minuts.

Guimerà a vol de dron
Audiovuisual editat l’any 2016. Guimerà, Vallsanta i la Bovera com mai no els havies vist. Duració: 4 minuts.

La Festa de Sant Antoni a Guimerà
DVD editat l’any 2006 amb un recull d’informació sobre la Festa de Sant Antoni a Guimerà. Una festa molt arrelada al poble que va passar per complicades situacions. Duració: 22 minuts.

Els Traginers
Audiovuisual editat l’any 2007 amb informació del traginers de la vila de Guimerà. Duració: 4 minuts.

Dies de boira gebre i neu
Audiovuisual editat l’any 2006. El titol ho descriu per si sol. Duració: 7 minuts.

Portes velles en 3D
Audiovuisual editat l’any 2008 amb espectaculars detalls de les portes velles de Guimerà en 3 dimensions. Utilitzeu ulleres de 2 colors (vermell/blau) per visualitzar el video. Duració: 3 minuts.

2008, el renaixement de Vallsanta
Audiovisual editat l’any 2008 en el que podem veure els treballs fets al recinte del monestir de Vallsanta entre 2007 i 2008.Duració: 9 minuts.

El monestir de Vallsanta a 2012
Audiovuisual editat l’any 2012 Hi veiem com ha quedat el monestir de Santa Maria de Vallsanta després de les excavacions de 2008 a 2012. Duració: 22 minuts.