TEMPUS FUGIT

Quan tens una certa edat i mires enrere constates la certesa d’aquesta afirmació llatina ‘el temps se’n va’, o ‘ el temps vola’,.., i alhora, malgrat aquesta constatació, comproves que un cop i altre, contra tota raó i/o lògica s’imposa el HACELLA Y NO ENMENDALLA.

El diumenge 1 d’octubre de 2017 es produïen escenes esfereïdores que malgrat estar publicades en vídeo, hi ha persones que s’atrevien a NEGAR.

http://www.europapress.es/nacional/noticia-podemos-moviliza-redes-sociales-contra-represion-gobierno-no-nombre-20171001120029.html

El dimarts 3 d’octubre de 2017 Catalunya s’aturava com a mostra de rebuig per aquells fets, i novament hi ha persones que s’atrevien a NEGAR-HO.

S’anunciava per a les 21,00 hores un missatge del Rei, en el que contra tota raó i/o lògica s’imposa el HACELLA Y NO ENMENDALLA.

Avui, es qüestionen les mateixes coses que ahir, i des d’algunes opcions politiques s’afirma que el missatge reial no es pot fer ‘ en el seu nom ‘.

Les properes eleccions tindran – també, com les municipals del 12 de abril de 1931 – una lectura en clau de continuïtat de la Monarquia, que per a moltes persones, ha renunciat a la funció d’àrbitre i moderador que li assigna la Constitució.

Artículo 56

1. El Rey es el Jefe del Estado, símbolo de su unidad y permanencia, arbitra y modera el funcionamiento regular de las instituciones, asume la más alta representación del Estado español en las relaciones internacionales, especialmente con las naciones de su comunidad histórica, y ejerce las funciones que le atribuyen expresamente la Constitución y las leyes.

El temps ho dirà.

Rellotge de Pau Costa Molina (Barcelona 1965)
http://elsoldelera.blogspot.com.es/2010/08/rellotge-de-ceramica.html

Antonio Mora Vergés

Feu un comentari