LUIS MARIA LINDE DE CASTRO ; VAMOS A CONTAR MENTIRAS, TRALARÁ, …

Luis María Linde de Castro (Madrid, 1945), Gobernador del Banco de España des del 11 de juny de 2012, tenia una tasca molt senzilla , corregir els excessos que va permetre el seu antecessor “WOODY WOODPECKER” ; FERNÁNDEZ ORDÓÑEZ, MIGUEL ÁNGEL.

https://www.guimera.blog/tribuna/?p=681,

Al que s’atorgava la màxima distinció de ‘ GRAN MAESTRE ‘  en matèria de  “laissez faire, laissez passer”  que ens portava al Campionat Mundial de Corrupció, i ensorrava en la misèria persones i famílies , enriquint BANCS, CONSTRUTORES, ESGLÉSIES, PARTITS POLITICS,…

Lògicament per ser GOBERNADOR DEL BANCO DE ESPAÑA, no calen grans mèrits, cal això si, una lleialtat de gos als poders fàctics, i allò que la gent del carrer en diu ‘ tenir una cara molt dura’.

Tothom espera que d’acord amb la lletra de la Llei es revisin les comissions que autoritza el BANCO DE ESPAÑA, i que han de tenir una relació clara i directa amb el servei que es dona als ciutadans i el seu cost  REAL. D’això l’inefable Luis María Linde de Castro, res de res, no fos que li estiressin les orelles, oi ?.

Ens diu ara, que si Catalunya marxa ens haurem de fer un BANC PROPI, o sia que ens quedarem sense els ‘serveis del BANCO DE ESPAÑA’ i al ensems sense la seva egrègia figura.  AIXÒ SOL JA ÉS UN BON MOTIU PER VOTAR INDEPÈNDENCIA.

Ens diu també que a CATALUNYA s’haurà de fer una moneda ( sembla que això li han explicat unes fades dolentes ), i que els deutes continuaran amb €, i que a l’hivern farà molt de fred, i que haurem de suspendre pagaments, i que els gelats a l’estiu ,…  delira ?. Crec personalment que si.

Li demanaria al CAMARADA Luis María Linde de Castro – si encara li resta un mínim de dignitat – que faci la feina ( revisar els excessos del seu antecessor , i en allò que pertoqui posar-ho a disposició de la Justícia – , fet això, que presenti la seva dimissió irrevocable.

Ah!, i que no ens expliqui CONTES PER A NO DORMIR que ja som grandets, oi ?.

 

Feu un comentari