A TOTHOM LI CAUEN LES DENTS SI DIU MENTIDES ?

El Ministre del PP, José Manuel García-Margallo Marfil (Madrid, 1944 + ) deia en unaentrevista en relació a la Consulta que es reclama des de Catalunya , “no és possible un referèndum pactat” a Catalunya.

I, afegia, “Ho és al Regne Unit, on no hi ha un ordenament constitucional escrit, però no ho és a Espanya, per la Constitució”.

Li pregunto al Ministre, es refereix a la Constitució de 1978 ?.

La que recull el dret a la salut ?

La que recull el dret a la vivenda ?

La que recull el dret a l’educació ?

La que recull el dret a la feina ?

La que recull el principi d’igualtat dels ciutadans ?.

La que ,… ?

Perquè des del PP se’n foten de tots els articles que recullen drets de la ciutadania, i a dia d’avui – 10-09-2013 – no es veuen mostres de cap intenció de rescabalar als ciutadans pels danys causats.

Recordo unes paraules del REI JOAN CARLES I, pronunciades en l’acte de lliurament del Premi Cervantes 2001 ;

“Nunca fue la nuestra lengua de imposición, sino de encuentro, …

… a nadie se obligó nunca a hablar en castellano, …

http://www.ccncat.cat/sites/default/files/Catalanperseguido.pdf

En la llengua catalana – riquíssima en expressions sornegueres, ni ha una que els va com anell al dit a vostè i a Sa Graciosa Majestat ,’ Abans s’atrapa un mentider que un coix’ .

La traducció li pot demanar a l’Alícia Sánchez-Camacho Pérez (Barcelona , 22 d’abril de 1967 + ), que malgrat militar al PP, té la raríssima capacitat del bilingüism

Share

One Response to “A TOTHOM LI CAUEN LES DENTS SI DIU MENTIDES ?”

  1. […] L’abril del 1927, en nombre de veïns s’apropava als 1500, i l’Ajuntament va demanar un préstec de 70.000 pessetes al Banco de Crédito de España, a tornar amb una quota anual fixa durant 15 anys, l’alcalde era aleshores , Segimon Andreu Pou (Montseny, 1871 – Santa Maria de Palautordera, 1933), que es va veure obligat a canviar tota la retolació dels carrers per l’obligació ‘ legal’ d’utilitzar la llengua castellana ‘espanyola’. Recordeuque deia Joan Carles I ?. […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.